Известие

Collapse
No announcement yet.

а дали може да се смени фейса на 166 2000г с този на 166 2004г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• а дали може да се смени фейса на 166 2000г с този на 166 2004г

Може, дори се продаваше една такава в Мобиле преди време. Излиза доста скъпичко цялата операция и освен ако не е блъсната колата отпред не си струва да се набият толкова пари за едно няма нищо.
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

аз имах алфа 166 2.4 до преди 1г но направих грешка дя продам сег търся друга и искам да и сменя феиса и търся съвети за това нещо дали е възможно въобще правил ли го е някои
      Last edited by lyubo190; d.m.y г., 12:04.

Comment

Ако след някоя друга година си купя фейслифтова алфа , а ти търсиш още такава, обезателно ще си разменим маските... Кой бяга от една уникална предница!!!
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Аз имам предна броня от новата маска и я давам за 150 лв ,но не те съветвам да правиш това ,защото аз 2 месеца търся десен фар и не мога да намеря
          0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

Първоначално публикувано от antonios Покажи съобщение
            Аз имам предна броня от новата маска и я давам за 150 лв ,но не те съветвам да правиш това ,защото аз 2 месеца търся десен фар и не мога да намеря
            Добре де освен тази броня и фаровете не трябват ли примерно , и капак и калници , или миже би с рязане може да се стигне до новия размер ?!?
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Парите, за които ще сложиш новата предница са колкото разликата в цените втора употреба на двата автомобила. А нали се сещаш, че разликата между двете коли не е само в едната предница Виждал съм такава преправяна 166-ца и за съжаление е едно голямо лайно.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

хубаво мерси много

Comment

Незнам какво и харесвате на феислифта, според мен феислифтовата предница няма чара на 166, а и й стои някак неестествено. Единствено предимство има в моторите. Това е мое мнение никой да не се засяга. A пък и плюс това няма да се сменят само фаровете и маската ами и калници, капак и куп още работи. По-добре направо фейслифт да се купи отколкото да се преправя.
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Аз още се чудя дали ми харесва фейслифта повече,преди фейслифта са много малко фаровете след това пък ми изглеждат прекалено големи.Но и според мен не си заслужава да се сменя предницата,твърде скъпо е.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Операцията е скъпа.Навремето Пламен я беше правил.Абе струва си ако я плащат застрахователите.
                      Не се сменя само фасадата има и доста неща под кожата.
                      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от lyubo190 Покажи съобщение
                        ПЪРВАТА ПРЕДНИЦА Е УНИКАЛНО АГРЕСИВНО КРАСИВА, ПОНЕ ПЕТ НЕПОЗНАТИ ЖЕНИ СА ГАЛИЛИ СПОНТАННО КОЛАТА ПО ПРЕДНИЦАТА НА УЛИЦАТА, С НИКОЯ ДРУГА КОЛА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО,

Comment

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
                          ПЪРВАТА ПРЕДНИЦА Е УНИКАЛНО АГРЕСИВНО КРАСИВА, ПОНЕ ПЕТ НЕПОЗНАТИ ЖЕНИ СА ГАЛИЛИ СПОНТАННО КОЛАТА ПО ПРЕДНИЦАТА НА УЛИЦАТА, С НИКОЯ ДРУГА КОЛА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО,
                          Хаха ти ме уби
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
                            И на мен ми се е случвало, само че аз галех жените спонтанно, в модела с първата предница, случвало ми се е и в други коли....

п.п.
                            Евала за този пост, направо кърти
                            sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                              Незнам какво и харесвате на феислифта, според мен феислифтовата предница няма чара на 166, а и й стои някак неестествено. Единствено предимство има в моторите. Това е мое мнение никой да не се засяга. A пък и плюс това няма да се сменят само фаровете и маската ами и калници, капак и куп още работи. По-добре направо фейслифт да се купи отколкото да се преправя.
                              Точно казано ! За мене просто фейса е друга кола. Не е 166. Не че не ми харесва,ама не бих я купил за това,заради което купих моята.
                              ...
                              155 1,6 TS 16V `96
                              166 2,4 JTD `99
                              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Working...
                              X